Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decret de decorare – 1 iunie 2018
04.06.2018 | JURIDICE.ro


Vineri, 1 iunie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat decretul de decorare a Barbarei Stamm, președintele Parlamentului Landului Bavaria, cu „Steaua României” în grad de Comandor, în semn de înaltă recunoaștere și apreciere pentru prietenia constantă arătată României, pentru contribuția deosebită avută la dezvoltarea relațiilor româno-germane, pe multiple planuri, pentru înțelegerea și interesul manifestate față de istoria, cultura și tradițiile românești, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate