Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Klaus Iohannis a donat banii aferenți premiului „Franz Josef Strauß” unei fundații

04.06.2018 | JURIDICE.ro

Sâmbătă, 2 iunie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a primit, din partea fundației Hanns Seidel, premiul „Franz Josef Strauß” potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Fundația Hanns Seidel și conducerea Uniunii Creștin-Sociale din Germania au decis, în unanimitate, acordarea distincției lui Klaus Iohannis pentru promovarea, în mod constructiv și vizionar, de-a lungul întregii sale cariere politice, a valorilor democratice, a unei societăți unite și a încrederii în proiectul european.

În acest context, Președintele României a anunțat că va dona premiul care însoțește distincția, în valoare de 10.000 de euro, fundației „Un copil, o speranță”, ONG premiat ca „Instituția anului” în cadrul ediției 2018 a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Fundația „Un copil, o speranță” derulează, de 20 de ani, proiecte în domenii precum sănătatea, educația și asistența socială, printre acestea aflându-se și programe pentru sprijinirea copiilor diagnosticați cu autism și Sindromul Down.

Ceremonia de acordare a premiului a avut loc la Palatul Regal din München (Germania), ocazie cu care Klaus Iohannis a rostit o alocuțiune în care a vorbit despre unitate, democrație și evoluția proiectului european.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership