Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Klaus Iohannis a donat banii aferenți premiului „Franz Josef Strauß” unei fundații
04.06.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Sâmbătă, 2 iunie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a primit, din partea fundației Hanns Seidel, premiul „Franz Josef Strauß” potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Fundația Hanns Seidel și conducerea Uniunii Creștin-Sociale din Germania au decis, în unanimitate, acordarea distincției lui Klaus Iohannis pentru promovarea, în mod constructiv și vizionar, de-a lungul întregii sale cariere politice, a valorilor democratice, a unei societăți unite și a încrederii în proiectul european.

În acest context, Președintele României a anunțat că va dona premiul care însoțește distincția, în valoare de 10.000 de euro, fundației „Un copil, o speranță”, ONG premiat ca „Instituția anului” în cadrul ediției 2018 a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Fundația „Un copil, o speranță” derulează, de 20 de ani, proiecte în domenii precum sănătatea, educația și asistența socială, printre acestea aflându-se și programe pentru sprijinirea copiilor diagnosticați cu autism și Sindromul Down.

Ceremonia de acordare a premiului a avut loc la Palatul Regal din München (Germania), ocazie cu care Klaus Iohannis a rostit o alocuțiune în care a vorbit despre unitate, democrație și evoluția proiectului european.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate