Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Klaus Iohannis a donat banii aferenți premiului „Franz Josef Strauß” unei fundații


4 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații

Sâmbătă, 2 iunie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a primit, din partea fundației Hanns Seidel, premiul „Franz Josef Strauß” potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Fundația Hanns Seidel și conducerea Uniunii Creștin-Sociale din Germania au decis, în unanimitate, acordarea distincției lui Klaus Iohannis pentru promovarea, în mod constructiv și vizionar, de-a lungul întregii sale cariere politice, a valorilor democratice, a unei societăți unite și a încrederii în proiectul european.

În acest context, Președintele României a anunțat că va dona premiul care însoțește distincția, în valoare de 10.000 de euro, fundației „Un copil, o speranță”, ONG premiat ca „Instituția anului” în cadrul ediției 2018 a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Fundația „Un copil, o speranță” derulează, de 20 de ani, proiecte în domenii precum sănătatea, educația și asistența socială, printre acestea aflându-se și programe pentru sprijinirea copiilor diagnosticați cu autism și Sindromul Down.

Ceremonia de acordare a premiului a avut loc la Palatul Regal din München (Germania), ocazie cu care Klaus Iohannis a rostit o alocuțiune în care a vorbit despre unitate, democrație și evoluția proiectului european.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică