Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Uniunea Europeană suplimentează fondurile pentru consolidarea păcii în Columbia


4 iunie 2018 | Irina RIMARU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Joi, 31 mai 2018, Uniunea Europeană a anunțat că va aloca fonduri suplimentare în valoare de 15 milioane de euro pentru a sprijini consolidarea păcii în Columbia și eforturile de reintegrare a foștilor combatanți ai forțelor armate revoluționare (FARC) în societatea columbiană, potrivit europa.eu.

Federica Mogherini, vicepreședinte al Comisiei Europene: „Uniunea Europeană s-a aflat de partea columbiană de la începutul procesului de pace. Construirea păcii are nevoie de curaj și răbdare – să se așeze și să găsească un teren comun. Dar am crezut în capacitatea columbienilor de a găsi o cale de ieșire din conflict și vom continua să fim de partea lor în toate domeniile, să investim într-o pace durabilă. Avem multe de învățat din curajul columbienilor.”

Irina Rîmaru

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică