Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

ICCJ. Respingere cerere de recuzare ca netimbrată. Cale de atac


8 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Procedură civilă, SELECTED

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că este inadmisibil recursul împotriva încheierii prin care s-a respins o cerere de recuzare ca netimbrată formulată într-un dosar al cărui obiect era recursul la un apel ce a fost constatat perimat, întrucât încheierea de respingere a cererii de recuzare are, din punctul de vedere al căilor de atac, același regim juridic ca și hotărârea asupra fondului și poate fi atacată numai odată cu fondul, fondul cauzei fiind o hotărâre irevocabilă, conform art. 377 alin. 2 pct. 4 C. proc. civ. (sunt hotărâri irevocabile: 4. hotărârile date în recurs chiar dacă prin acestea s-a soluţionat fondul pricinii). (Decizia nr. 568 din data de 22 februarie 2018 pronunțată de Secția I civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, având ca obiect perimare recurs)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică