« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Galați. Solicitare ref. comunicarea perioadei de concediu de către avocații înscriși în RAJ
06.06.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 5 iunie 2018, avocat Ion Popa, Decanul Baroului Galați, a adresat avocaților înscriși în Registrul de Asistență Judiciară rugămintea ca, până la data de 15 iunie 2018, respectiv 15 iulie 2018, când se definitivează lista avocaților de serviciu pentru luna iulie și luna august 2018, să anunțe la secretariatul Baroului perioada în care vor pleca în concediu în vederea întocmirii corecte a listei cu avocații de serviciu pe perioada vacanței judecătorești, potrivit unui comunicat.

Avocații vor solicita suspendarea din lista avocaților de serviciu pentru întreaga lună în care optează să plece în concediu. Avocații care nu anunță perioada în vor fi în concediu și nu asigură asistența judiciară din oficiu pe acest motiv vor fi sancționați cu suspendarea din lista avocaților de serviciu pentru o perioadă de trei luni.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.