Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Galați. Solicitare ref. comunicarea perioadei de concediu de către avocații înscriși în RAJ
06.06.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Marți, 5 iunie 2018, avocat Ion Popa, Decanul Baroului Galați, a adresat avocaților înscriși în Registrul de Asistență Judiciară rugămintea ca, până la data de 15 iunie 2018, respectiv 15 iulie 2018, când se definitivează lista avocaților de serviciu pentru luna iulie și luna august 2018, să anunțe la secretariatul Baroului perioada în care vor pleca în concediu în vederea întocmirii corecte a listei cu avocații de serviciu pe perioada vacanței judecătorești, potrivit unui comunicat.

Avocații vor solicita suspendarea din lista avocaților de serviciu pentru întreaga lună în care optează să plece în concediu. Avocații care nu anunță perioada în vor fi în concediu și nu asigură asistența judiciară din oficiu pe acest motiv vor fi sancționați cu suspendarea din lista avocaților de serviciu pentru o perioadă de trei luni.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate