« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

INR. Examen / concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar – 12 septembrie 2018. UPDATE: Cuantumul taxei. Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate. Locația. Candidații. Repartizarea în săli. Subiecte și barem. Rezultatele finale
21.09.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

21 septembrie 2018: Joi, 20 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat:

:: Rezultate soluționare contestații
:: Rezultatele finale ale concursului

***

17 septembrie 2018: Duminică, 16 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat rezultatele concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar 2018.

Contestațiile împotriva notării lucrărilor la concurs se depun până miercuri, 19 septembrie 2018, orele 16,00, la sediul Camerei la care au
fost depuse dosarele de înscriere, potrivit unui anunț.

:: Rezultatele

****

12 septembrie 2018: Institutul Notarial Român a publicat subiectele și baremul examenului / concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Subiectele
:: Baremul

***

7 septembrie 2018: Joi, 6 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat repartizarea în săli a candidaților la examenul / concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 12 septembrie 2018.

:: Repartizarea în săli

***

4 septembrie 2018: Luni, 3 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a publicat situația soluționării contestațiilor formulate de către candidații respinși la înscrierea la examenul / concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, precum și situaţia centralizată finală a candidaților care au fost declarați admiși la înscrierea la examenul / concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 12 septembrie 2018.

:: Situație contestații
:: Situația centralizată finală

***

28 august 2018: Luni, 27 august 2018, Institutul Notarial Român a publicat un anunț privind desfășurarea examenului / concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 12 septembrie 2018.

Examenul / concursul se va desfășura începând cu ora 9:00, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady din București, în sălile Roma, Buenos Aires și Foaier.

Repartizarea în săli a candidaților va fi publicată ulterior, cu cel puțin 24 de ore înainte de examen / concurs.

:: Anunțul

***

27 august 2018: Institutul Notarial Român a publicat situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la examenul / concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.

:: Situația

 

***

8 august 2018: Marți, 7 august 2018, Institutul Notarial Român a comunicat persoanelor interesate că în zilele de 16 și 17 august 2018, Camerele notarilor publici, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și Institutul Notarial Român vor asigura permanență, în vederea îndeplinirii procedurilor de înscriere la examen sau concurs, potrivit unui comunicat.

Precizarea vine în contextul în care zilele de 16 și 17 august au fost declarate zilele nelucrătoare pentru angajații din sistemul public, prin hotărâre a Guvernului.

***

3 iulie 2018: Luni, 2 iulie 2018, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a publicat lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, care se va organiza în data de 12 septembrie 2018.

:: Lista

***

2 iulie 2018: Vineri, 29 iunie 2018, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că taxa de înscriere pentru participarea la examenul sau la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, care se va organiza în ziua de 12 septembrie 2018, este în cuantum de 3500 lei/candidat, potrivit unui comunicat.

***

Miercuri, 6 iunie 2018, Institutul Notarial Român a informat ca organizează, la data de 12 septembrie 2018, examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, potrivit unui comunicat.

Persoanele interesate se pot înscrie în perioada 1 iulie – 17 august 2018.

:: Lista numărului de locuri
:: Tematică și bibliografie
:: Avizul MJ

 
Secţiuni: Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD