Secţiuni » Life
Life

PMB. 13 evenimente, organizate în București în data de 9 iunie 2018
07.06.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Life
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 6 iunie 2018, Primăria Municipiului București a informat că, în temeiul Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a autorizat organizarea, în data de 9 iunie 2018, a 13 evenimente, respectiv, potrivit unui comunicat:

1. Piața Constituției – Teatrul Excelsior – eveniment cultural – spectacol de teatru Vlaicu Voda
2. Creart – Centrul Istoric – eveniment cultural – Simfonii pe asfalt
3. Asociația Accept – Mars al Diversității pentru vizibilitatea comunității LGBT
4. Fundația Inovații Sociale Regina Maria – eveniment divertisment pentru copii – Marea Țopăială – Parcul Regele Mihai I Nordului
5. Asociația Platforma Unionista „Acțiunea 2012” – adunări publice de susținere a unirii cu Republica Moldova
6. Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea și Grupul Civic Inițiativa Domnești
7. Societatea Rima Special SRL – eveniment cultural – Cărți pe roți
8. Asociația Romana Quigong Falun Dafa Romania – acțiune de informare
9. SC Olga Gudynn International School SRL – eveniment sportiv – în parcul Regele Mihai I
10. PSD – adunare publică împotriva abuzurilor
11. Partidul Noua Dreapta – Marșul Normalității
12. PROEDUS – eveniment sportiv – cros – în Parcul Regele Mihai I
13. Teatrul Țăndărică – spectacole de teatru – Parcul Sebastian.

Gabriela Firea, primar general: „Având în vedere numărul mare de evenimente care au loc în data de 9 iunie în București, precum și amploarea acestora, fac un apel către toți organizatorii acestor manifestări să respecte termenele și condițiile stabilite împreună cu autoritățile publice, prin protocoalele de organizare și desfășurare a adunărilor publice aprobate, astfel încât evenimentele să se desfășoare pașnic și civilizat, în deplină siguranță a cetățenilor. Primaria Capitalei, împreună cu Jandarmeria, Poliția Rutieră, Poliția Locală a Municipiului București precum și unitățile de poliție locală de sector, instituții care au responsabilitatea de a asigura siguranța cetățenilor, vor lua toate măsurile legale astfel încât aceste evenimente să se desfășoare în cele mai bune condiții. Subliniez faptul că Primaria Municipiului București respectă și va respecta întotdeauna dreptul democratic al cetățenilor, consfințit de Constituția României, de a se manifesta liber, cu respectarea legislației în vigoare. Nu trebuie să uitam că Bucureștiul, capitală europeană, aparține bucureștenilor care trebuie să se simtă în siguranță în orașul în care trăiesc.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti