« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

SNG. Seminar pentru grefieri – Luxembourg, 26-27 septembrie 2018. UPDATE: Reluare procedură. Rezultatele
23.07.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

23 iulie 2018: Vineri, 20 iulie 2018, Școala Națională de Grefieri a informat că au fost selectate următoarele persoane, potrivit unui comunicat:
1. Iuliana Emilia Tomescu, prim-grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, personal de instruire colaborator extern;
2. Viorel Valentin Sîrbu, grefier în cadrul Curții de Apel București, personal de instruire colaborator extern;
3. Bogdan Năvîrcă, grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, personal de instruire propriu;
4. Andreea Raluca Bratu, grefier în cadrul Curții de Apel București, personal de instruire propriu;
5. Cătălin Țițirigă, grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București, personal de instruire propriu.

Pe lista de rezervă a fost selectată formator Daniela Claudia Druțu, grefier în cadrul Judecătoriei Bârlad, personal de instruire colaborator
extern.

***

25 iunie 2018: Joi, 21 iunie 2018, Școala Națională de Grefieri a informat că procedura de selecție se reia, sens în care persoanele interesate se pot înscrie până la data de 16 iulie 2018, ora 12:00, potrivit unui anunț.

În cadrul procedurii de selecție lansată la data de 6 iunie 2018 a fost depusă în termen o candidatură, potrivit unui anunț. Comisia de selecție a constatat că formatorul care a depus candidatura a mai participat și anterior la o acțiune de formare a formatorilor în cadrul acestui proiect, sens în care s-a decis reluarea procedurii de selecție pentru toate cele cinci locuri disponibile.

***

7 iunie 2018: Miercuri, 6 iunie 2018, Școala Națională de Grefieri a anunțat lansarea procedurii de selecție a cinci grefieri, formatori ai SNG (inclusiv îndrumătorii de stagiu), în vederea participării la seminarul „EU Cross-border litigation for court staff: Training of trainers Module 3: EU judicial cooperation in criminal matters”, care va avea loc în perioada 26-27 septembrie 2018, la Luxembourg, potrivit unui comunicat.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 20 iunie 2018.

:: Formular de înscriere

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.