Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

UNBR. Selecție ref. calitatea de administrator sistem informatic pentru gestionarea Registrelor Naționale ale Avocaților
08.06.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Joi, 7 iunie 2018, Baroul București a adresat membrilor săi invitația să participe la selecția organizată pentru realizarea activităților impuse de calitatea de administrator sistem informatic pentru gestionarea Registrelor Naționale ale Avocaților, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor nr. 325/17.02.2018, potrivit unui comunicat semnat de Cezara Dragoste, șef de Cancelarie în cadrul Baroului București.

Activitatea, care constă în avizarea înregistrărilor înscrisurilor prezentate pentru înregistrare în Registrele Naționale ale Avocaților, urmează să se desfășoare pe baza de contract de asistență juridică și nu presupune un program de lucru sau prezența la sediul Baroului București.

Avocații interesați vor transmite CV-ul și oferta financiară până luni, 11 iunie 2018, la adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate