Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

UNBR. Selecție ref. calitatea de administrator sistem informatic pentru gestionarea Registrelor Naționale ale Avocaților
08.06.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 7 iunie 2018, Baroul București a adresat membrilor săi invitația să participe la selecția organizată pentru realizarea activităților impuse de calitatea de administrator sistem informatic pentru gestionarea Registrelor Naționale ale Avocaților, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor nr. 325/17.02.2018, potrivit unui comunicat semnat de Cezara Dragoste, șef de Cancelarie în cadrul Baroului București.

Activitatea, care constă în avizarea înregistrărilor înscrisurilor prezentate pentru înregistrare în Registrele Naționale ale Avocaților, urmează să se desfășoare pe baza de contract de asistență juridică și nu presupune un program de lucru sau prezența la sediul Baroului București.

Avocații interesați vor transmite CV-ul și oferta financiară până luni, 11 iunie 2018, la adresa de email secretariat@baroul-bucuresti.ro.

Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.