Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Consultare publică privind serviciul universal în domeniul serviciilor poștale
11.06.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 7 iunie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a lansat o consultare publică cu privire la serviciul universal în domeniul serviciilor poștale, potrivit unui comunicat.

Sorin Grindeanu, președintele ANCOM: „Fiecare cetățean are dreptul de a beneficia permanent de servicii poştale la un anumit nivel de calitate, în orice punct de pe teritoriul României, la tarife accesibile – acesta este pe scurt serviciul universal. În ultimii ani, atât la nivel internațional, cât și național, serviciile poștale s-au diversificat nu doar ca urmare a apariției unor servicii inovative oferite de furnizori, ci și ca rezultat al modificării comportamentului de consum al utilizatorilor odată cu dezvoltarea comerțului electronic și al digitalizării. În acest context, ne dorim să aflăm opinia reprezentanților industriei de profil cu privire la furnizarea serviciului universal pentru ca demersurile Autorității să fie în concordanță cu necesitățile pieței românești, dar și cu așteptările cetățenilor.”

Persoanele interesate pot transmite răspunsurile la întrebările cuprinse în chestionarul publicat de ANCOM până cel târziu la data de 29 iunie 2018.

:: Chestionarul


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.