Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Legii ref. amenajarea teritoriului I Proiect. UPDATE: Aprobare

25.06.2018 | JURIDICE.ro

25 iunie 2018: Joi, 21 iunie 2018, Guvernul României a aprobat o Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și pentru prorogarea unor termene, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

***

13 iunie 2018: Marți, 12 iunie 2018, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lansat în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul si pentru prorogarea unor termene.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.