Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere conducerea ICCJ – delegația Comisiei de la Veneția

13.06.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 12 iunie 2018, Înalta Curte de Casație si Justiție a informat că judecătorii Iulia Cristina Tarcea, președinte, și Elena Gabriela Bogasiu, vicepreședinte, au avut, la sediul ICCJ, o întrevedere cu o delegație a Comisiei de la Veneția din care au făcut parte Hanna Suchocka, Nicolae Esanu, Jean-Claude Scholsem, Kaarlo Tuori, Thomas Markert şi Artemiza-Tatiana Chisca, potrivit unui comunicat.

Discuțiile au vizat aspecte legate de propunerile de modificare a Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.