Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Comisia Europeană. Înscrierile în cadrul programului „DiscoverEU”, deschise. UPDATE: Peste 100 000 de tineri, înscriși în program

18.10.2018 | JURIDICE.ro

18 octombrie 2018: Miercuri, 17 octombrie 2018, Comisia Europeană a informat că, dat fiind succesul primei runde a inițiativei DiscoverEU, va lansa o a doua rundă pentru 12 000 de tichete, potrivit unui comunicat.

Astfel, în perioada 29 noiembrie – 11 octombrie 2018, tinerii de 18 ani vor avea ocazia să se înscrie pentru a călători în Europa în perioada 15 aprilie – 31 octombrie 2019.

:: Fișă informativă privind prima rundă a proiectului și testimoniale

***

29 iunie 2018: Joi, 28 iunie 2018, Comisia Europeană a informat că, în cadrul primei runde a inițiativei DiscoverEU, peste 100 000 de tineri din toate statele membre au depus cereri pentru aceste permise în cursul unei perioade de două săptămâni, care s-a încheiat la 26 iunie, la ora 12:00, potrivit unui comunicat.

Lista finală a câștigătorilor a fost confirmată la data de 27 iunie 2018. Cei 15 000 de câștigători vor fi în curând contactați pentru a-și putea face rezervările de călătorie.

Tibor Navracsics, comisarul pentru educație, cultură, tineret și sporta: „Sunt încântat că 15 000 de tineri vor primi foarte curând vestea fericită că au câștigat permise de călătorie DiscoverEU. Am convingerea că experiențele pe care le vor trăi în această vară vor aduce o schimbare pozitivă în viața lor. Interesul tinerilor din întreaga Europă față de această inițiativă a fost enorm și sper că din ce în ce mai mulți vor putea să beneficieze de această oportunitate de călătorie mai târziu în cursul acestui an și în viitor.”

***

12 iunie 2018: Luni, 11 iunie 2018, Comisia Europeană a informat că, în perioada 12-26 iunie 2018, tinerii aflați la vârsta majoratului se pot înscrie în programul „DiscoverEU”, prin care vor putea călători gratuit în Europa, potrivit unui comunicat.

În cadrul programului, vor fi selectați 15.000 de tineri care vor primi permise de călătorie pe teritoriul Uniunii Europene.

Detalii despre program și despre înscrierea în cadrul acestuia sunt disponibile aici.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.