Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Încetare activitate procurori în cadrul DNA

13.06.2018 | JURIDICE.ro

Marți, 12 iunie 2018, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activității în cadrul Direcției Naționale Anticorupție în cazul următorilor procurori:
Ioan Ulici, începând cu data de 1 septembrie 2018, urmând ca magistratul să își desfășoare activitatea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, unitate de parchet de proveniență, începând cu aceeași dată
Ciprian Vasile Dominte, începând cu data de 1 iulie 2018, urmând ca magistratul să își desfășoare activitatea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, unitate de parchet de proveniență, începând cu aceeași dată
Adrian Ștefan Majeri, începând cu data de 1 iulie 2018, urmând ca magistratul să își desfășoare activitatea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, unitate de parchet de proveniență, începând cu aceeași dată.

Totodată, Secția a luat act de renunţarea la cererea de încetare a activităţii la DNA formulată de procurorul Jean-Nicolae Uncheșelu.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 3)


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.