Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

DELOITTE România și EC-Council, parteneriat regional pentru educație în domeniul securității informaționale

13.06.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

DELOITTE România și EC-Council au încheiat un parteneriat pentru programele acreditate ANSI 17024 și GCHQ, Certified Ethical Hacker (C|EH), Certified Security Analyst (ECSA) și Computer Hacking Forensic Investigator (C|HFI).

George Daniliuc, Manager DELOITTE Cyber Academy România:DELOITTE România crede că schimbarea constantă este noua normă în business-ul zilelor noastre și, în acest mediu în continuă schimbare, trebuie să fim gata să acționăm într-o clipă. De aceea, în efortul de a consolida forța de lucru din domeniul securității informaționale din România și din Europa Centrală prin intermediul unor programe certificate precum CEH, ne bucurăm să anunțăm încheierea acestui parteneriat cu EC-Council.”

Un Certified Ethical Hacker este un profesionist calificat care înțelege și știe cum să găsească punctele slabe și vulnerabilitățile în sisteme țintă și folosește aceleași cunoștințe și instrumente ca un hacker rău intenționat, dar într-o manieră legală și legitimă pentru a asigura securitatea sistemelor țintă. Acreditarea CEH certifică persoanele în specifica disciplină de Ethical Hacking în securitatea rețelelor, dintr-o perspectivă vendor-neutră.

Jay Bavisi, Președinte EC-Council Group: “Securitatea informațională reprezintă un risc major strategic pentru orice individ. Trăim într-o lume în care progresul în tehnologie adeseori depășește viteza cu care noi ne putem adapta. În acest haos, certificările bazate pe competențe înalte pot oferi stabilitate. Suntem optimiști că acest parteneriat cu DELOITTE România îi va ajuta pe profesioniștii actuali și viitori în securitate informațională să prevină amenințările atacurilor cibernetice cu care se confruntă zi de zi.”

Andrei Ionescu, Partener Consultanță în Managementul Riscului DELOITTE România:DELOITTE are o preocupare în domeniul securității cibernetice de peste 20 de ani, inovând continuu și dezvoltând parteneriate cu numeroase organizații din domeniu, cu rezultate remarcabile, apreciate atât de clienți cât și de organisme de cercetare de piață precum Gartner, Forrester sau IDC. DELOITTE Cyber Academy a apărut ca urmare a conștientizarii  faptului că educația stă la baza creării unei culturi organizaționale și a creșterii oricărei companii, astfel că investim și alocăm resurse solide în cadrul acestui demers”.

Scopul acestui curs este de a ajuta profesioniștii să stăpânească o metodologie etică de hacking care poate fi folosită în testele de penetrare sau în situații de hacking etic. După obținerea acestor certificări, profesioniștii vor avea competențe de hacking etic aflate la foarte mare cerere, concomitent cu certificatul recunoscut internațional de Ethical Hacker.

***

Despre DELOITTE România

DELOITTE este unul din liderii în servicii profesionale în România, unde, în colaborare cu REFF & ASOCIAȚII, furnizează servicii de audit, fiscalitate, juridice, consultanță în afaceri și consultanță financiară, consultanță în managementul riscului, servicii privind procese și tehnologie, precum și alte servicii, prin intermediul celor peste 1100 profesioniști. 

Despre DELOITTE Cyber Academy 

DELOITTE Academy are misiunea de a pregăti experți în domenii precum: Cyber Security, Privacy, Audit, Fiscalitate, Juridic, Consultanță. Rolul nostru este acela de a promova și a crește gradul de cunoaștere și expertiză în rândul clienților și partenerilor noștri pentru a face față nevoilor actuale ale pieței și pentru a anticipa nevoile viitoare. Instructorii DELOITTE Academy sunt, mai presus de toate, practicieni în domeniile în care predau, împărtășind astfel experiența și cunoașterea pe care au dobândit-o în proiectele în care au fost implicați.

Despre EC-Council

EC-Council este liderul organismelor de certificare în Securitate informațională încp de la lansarea programului său-fanion, Certified Ethical Hacker (C|EH), care a creat o industrie de hacking etică în din 2002. De la lansarea, EC-Council a adăugat în portofoliul său programe din industrii-cheie pentru a acoperi toate aspectele securității informaționale, precum EC-Council Certified Security Analyst (ECSA), Computer Hacking Forensics Investigator (C|HFI), Certified Chief Information Security Officer (C|CISO). Fundația EC-Council, reprezentând ramura non-profit a EC-Council, a înființat Global CyberLympics, prima competiție mondială de hacking. Fundația EC-Council organizează o serie de conferințe în Statele Unite ale Americii și în lume, inclusiv Hacker Halted, Global CISO Forum, TakeDownCon, and CISO Summit.

Despre programele EC-Council

EC-Council a certificate peste 200.000 de profesioniști în domeniul securității informaționale. Printre persoanele care au obținut certificările EC-Council se numără reprezentanți ai unora dintre cele mai importante organisme guvernamentale și militare din întreaga lume. Multe dintre aceste certificări sunt recunoscute la nivel mondial, fiind recomandate de diverse agenții guvernamentale precum US Federal Government prin intermediul Montgomery GI Bill, National Security Agency (NSA), Committee on National Security Systems (CNSS) și GCHQ din Marea Britanie. Mai mult, Departamentul de Apărare al SUA a inclus programul CEH în Directiva 8570, transformând-o astfel în standard obligatoriu pe care furnizorii de rețeșe de servicii de apărare (Computer Network Defenders Service Providers CND-SP) trebuie să le obțină.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week