Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ședința CSAT – 27 iunie 2018. UPDATE: Desfășurarea ședinței

28.06.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

28 iunie 2018: Miercuri, 27 iunie 2018, a avut loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

În cadrul ședinței, au fost analizate și aprobate obiectivele României pentru Summitul NATO de la Bruxelles, care se va desfășura în perioada 11-12 iulie 2018.

Totodată, a fost analizată și aprobată situația forțelor armate ale României care pot fi puse la dispoziție pentru participarea la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2019. Comparativ cu anul 2018, acestea au fost suplimentate 305 militari din Armata României, ceea ce reprezintă o creștere de 11,7%.

În încheierea ședinței, ministrul Culturii și Identității Naționale a informat membrii Consiliului cu privire la stadiul includerii „Peisajului cultural minier de la Roşia Montană” în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

***

Miercuri, 13 iunie 2018, Administrația Prezidențială a informat că, la data de 27 iunie 2018, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, potrivit unui comunicat.

Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte privind:
– obiectivele României pentru Summitul NATO de la Bruxelles (2018);
– forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2019.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week