Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Există aproximativ 170 de dosare legislative discutate între statele membre UE

14.06.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 13 iunie 2018, Victor Negrescu, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat, în cadrul conferinței „România la Președinția Consiliului Uniunii Europene: valorificarea  dosarelor economice“, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe: „Performanța României pe perioada Președinției la Consiliul Uniunii Europene, în primul semestru al anului viitor, va fi măsurată în numărul de dosare finalizate. În momentul de față există aproximativ 170 de dosare legislative discutate între statele membre, la care se adaugă zeci de alte dosare nelegislative sau inițiative europene. Dat fiind faptul că Parlamentul European va intra în perioada electorală, efortul nostru s-a concentrat pe capacitatea noastră de fi activi încă din prima zi de mandat. De aceea, începând cu 1 iulie 2018, România va fi deja parte a procesului decizional pe foarte multe dintre dosarele active, așa cum o facem, spre exemplu, încă de acum câteva luni în cazul viitorului cadru financiar multianual. O parte importantă a responsabilității pentru bunul mers al lucrurilor revine ministerelor de resort, pe dosarele specifice, precum și Reprezentanței Permanente a României pe lângă instituțiile europene.“

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week