Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

OUG ref. atribuirea de reședințe oficiale si cuantumul chiriei pentru clădirile administrate de RAPPS, aprobată de Guvern

14.06.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Miercuri, 13 iunie 2018, Guvernul României a aprobat o Ordonanță de urgență pentru stabilirea calculului tarifului lunar al chiriei pe mp care se aplică pentru închirierea locuințelor si terenului aferent acestora, aflate în domeniul public și privat al statului și în administrarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Potrivit actului normativ, vor beneficia de reședințe oficiale „Preşedintele României, preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, primul-ministru, preşedintele Curţii Constituţionale, preşedintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, preşedintele Curţii de Conturi, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, președintele Academiei Române şi persoanele care au avut calitatea de şef al statului român”.

:: Ordonanța

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week