Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
UNBR
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Ședința Consiliului – 14 iunie 2018. UPDATE: Precizări ref. depunerea poliţelor de asigurare de răspundere profesională

19.06.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 18 iunie 2018: Consiliului Baroului Dolj a anunțat că a analizat şi a luat act de situaţia avocaţilor care nu au făcut dovada îndeplinirii obligaţiei prevăzute de art. 42 din Legea nr. 51/1995 si art. 231 din Statutul profesiei de avocat, privind depunerea poliţelor de asigurare de răspundere profesională pentru anul 2018, potrivit unui comunicat.

Așa încât până la data de 2 iulie 2018 avocații sunt invitați să depună copii certificate ale poliţelor de asigurare pentru anul în curs, având în vedere că la şedinţa de consiliu din 5 iulie 2018 se va reanaliza situaţia, iar neîndeplinirea acestei obligaţii atrage neînscrierea în Tabloul anual al avocaţilor cu drept de exercitare a profesiei.

***

Miercuri, 13 iunie 2018: Baroul Dolj a publicat ordinea de zi a ședinței Consiliului Baroului din data 14 iunie 2018.

Odinea de zi:
– invitați la ședință
– informări
– propuneri
– cereri
– stabilirea datei următoarei ședințe.

:: Ordinea de zi detaliată


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.