Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Participarea Sorinei Pintea la Întâlnirea de nivel înalt privind prosperitatea și solidaritatea sistemelor de sănătate

14.06.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 13 iunie 2018, Ministerul Sănătății a informat că Sorina Pintea, ministrul Sănătății, participă, în perioada 13-14 iunie 2018, la Întâlnirea de nivel înalt privind prosperitatea și solidaritatea sistemelor de sănătate, eveniment organizat la Tallinn (Estonia), de către Biroul Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății și Ministerul Afacerilor Sociale din Estonia, potrivit unui comunicat.

Reuniunea constituie un bun prilej pentru discutarea unor teme de interes precum bunele practici și inovația în domeniul sanitar sau noua viziune pentru sistemele de sănătate centrate pe nevoile cetățenilor, în conformitate cu Sănătatea 2020 și Strategiile de dezvoltare durabilă.

În cadrul evenimentului, ministrul Sănătății a prezidat secțiunea “Refacerea dialogului dintre sănătate și finanțe privind investițiile în sistemele de sănătate”, în cadrul căreia au fost abordate teme de interes major precum finanțarea corespunzătoare a sistemului sanitar, eficiența sistemelor de sănătate și îmbătrânirea populației.

Sorina Pintea: “Această sesiune referitoare la investițiile din sistemul de sănătate a oferit, cu siguranță, o mai bună perspectivă asupra provocărilor legate de comunicarea dintre ministere, dar a identificat și soluții prin care putem depăși orice diferențe de idei care pot apărea în dialogul dintre Ministerele de Finanțe si Ministerele Sănătății.”


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.