Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Academia de Studii Economice din București lansează un nou program de masterat: Drept antreprenorial
14.06.2018 | JURIDICE.ro


Academia de Studii Economice din București lansează, prin ​ Departamentul de Drept, un nou program de Master: „Drept antreprenorial”, în domeniul „Drept”.

Programa analitică a masterului este astfel concepută să răspundă nevoilor – teoretice și practice – de pe piața muncii, din mai multe perspective: să aprofundeze cunoștințele dobândite de licențiații în „Stiințe juridice”, să completeze cunoștințele dobândite de licențiații în domeniul „Economic” și să formeze o bază teoretică și practică pentru licențiați în alte domenii decât cele menționate.

Informatii complete despre Admiterea 2018 la programele de studii universitare de masterat gasiti pe pagina special dedicata: http://ase.ro/admitere2018/masterat2018/index.asp

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa de email: admitere@ase.ro si la nr. tel. 021.319 19 00 int. 360 sau 217.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate