Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Academia de Studii Economice din București lansează un nou program de masterat: Drept antreprenorial

14.06.2018 | JURIDICE.ro

Academia de Studii Economice din București lansează, prin ​ Departamentul de Drept, un nou program de Master: „Drept antreprenorial”, în domeniul „Drept”.

Programa analitică a masterului este astfel concepută să răspundă nevoilor – teoretice și practice – de pe piața muncii, din mai multe perspective: să aprofundeze cunoștințele dobândite de licențiații în „Stiințe juridice”, să completeze cunoștințele dobândite de licențiații în domeniul „Economic” și să formeze o bază teoretică și practică pentru licențiați în alte domenii decât cele menționate.

Informatii complete despre Admiterea 2018 la programele de studii universitare de masterat gasiti pe pagina special dedicata: http://ase.ro/admitere2018/masterat2018/index.asp

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la adresa de email: admitere@ase.ro si la nr. tel. 021.319 19 00 int. 360 sau 217.


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.