Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Sesiune de diseminare a concluziilor reuniunii BEREC – 20 iunie 2018

15.06.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Joi, 14 iunie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că BEREC organizează, la data de 20 iunie 2018, o sesiune publică de diseminare a principalelor concluzii ale celei de-a 35-a reuniuni plenare a Organismului, desfășurată în perioada 13-15 iunie la Gdańsk-Sopot (Polonia), potrivit unui comunicat.

Temele abordate în cadrul sesiunii vor fi:
– 5G și comunicațiile mobile: poziția comună privind monitorizarea acoperirii rețelelor mobile (cu accent pe consultarea publică) și raportul privind utilizarea în partaj a infrastructurii;
– analize economice și de piață: raportul privind fuziunile și achizițiile;
– rețele de generație viitoare: raport privind produsele de acces Nivel 2 (Layer 2) pe piața de gros – cu excepția liniilor închiriate furnizate prin Ethernet pe Piața 4.

Persoanele caree doresc să participe la eveniment trebuie să se înregistreze până la data de 17 iunie 2018.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate