Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Admitere master 2018. UPDATE: Rezultate finale iulie. Rezultate inițiale septembrie
18.09.2018 | Irina RÎMARU


Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 17 septembrie 2018, Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova a publicat rezultatele inițiale ale admiterii la studii universitare de masterat – sesiunea septembrie 2018, potrivit unui comunicat.

Confirmarea / redistribuirea locurilor va avea loc până la data de 20 septembrie 2018 (în zilele lucrătoare), între orele 9-12 , la secretariatul master. Redistribuirea se poate cere doar pentru opţiunile exprimate initial în fișa de înscriere.

Cererile de cazare în cămin pentru studenţii admişi la master se pot depune în datele de 13 și 17-19 septembrie 2018, între orele 9-12, la secretariatul master.

:: Rezultatele inițiale

***

Joi, 2 august 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova a publicat rezultatele finale ale admiterii la studii universitare de masterat – sesiunea iulie 2018.

:: Rezultate finale

***

Vineri, 15 iunie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității din Craiova organizează admitere pentru studii universitare de masterat.

Candidaţii pot începe deja procedurile de preînscriere, prin completarea formularelor online, pe care le au la dispoziţie pe site-ul www.ucv.ro, secţiunea Admitere.

Preînscrierea online simplifică foarte mult procedurile birocratice, ceea ce înseamnă evitarea aglomeraţiei şi, mai ales, câştig de timp.

:: Modalitatea de admitere 2018
:: Calendarul admiterii, sesiunea iulie/septembrie 2018
:: Cifra de școlarizare – concurs de admitere 2018

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate