Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Admitere 2018. UPDATE: Rezultate concurs. Rezultate finale masterat. Rezultate licență. Calendar cazări. Liste actualizate cazare
27.09.2018 | Irina RÎMARU

 
SMARTBILL
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Joi, 27 septembrie 2018, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat listele actualizate cu studenții care beneficiază de cazare în anul universitar 2018-2019.

:: Listele

***

Vineri, 21 septembrie 2018, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat listele actualizate cu studenții care beneficiază de cazare în anul universitar 2018-2019.

:: Listele

***

Vineri, 14 septembrie 2018, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii de masterat, runda 4, iulie 2018, inclusiv pentru programul de master Carieră Judiciară.

:: Rezultatele

***

Marți, 11 septembrie 2018, Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii de licență, runda 6, iulie 2018.

:: Rezultate

***

Miercuri, 8 august 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat calendarul cazărilor pentru anul universitar 2018-2019.

:: Informații generale
:: Calendar
:: Tarife. Reduceri și gratuități

***

Marți, 7 august 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii universitare de masterat (Bălți).

:: Rezultate masterat

***

Marți, 7 august 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii de licență, runda 5, iulie 2018.

:: Rezultate licență

***

Luni, 6 august 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii de licență, runda 4, iulie 2018.

:: Rezultate licență

***

Joi, 2 august 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii de licență, runda 3, iulie 2018.

:: Rezultate licență

***

Miercuri, 1 august 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele finale ale admiterii la studii de masterat, iulie 2018.

:: Rezultate finale

***

Luni, 30 iulie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii de licență și masterat, runda 2, iulie 2018.

:: Rezultate licență
:: Rezultate masterat

***

25 iulie 2018: Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a publicat rezultatele admiterii la studii de licență și masterat, runda 1, iulie 2018.

:: Rezultate licență
:: Rezultate masterat

***

15 iunie 2018: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează admitere pentru studii universitare de licență, masterat și doctorat.

:: Detalii licență
:: Detalii masterat
:: Detalii doctorat

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.