Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Admitere 2018. UPDATE: Rezultate admitere. Formular online de cazări în căminele studenţeşti
03.08.2018 | Irina RÎMARU


Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 3 iulie 2018: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a informat că studenții pot completa formularul online de cazări în căminele studenţeşti.

:: Formularul

***

Vineri, 3 iulie 2018: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a publicat rezultatele admiterii, sesiunea iulie 2018.

:: Rezultate

***

Vineri, 15 iunie 2018: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează admitere pentru studii universitare de licență, masterat și doctorat.

:: Detalii

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate