« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
BONDOC & ASOCIATII
 

Măsuri de urgentare a absorbției fondurilor europene
15.06.2018 | Alexandru MATEI

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice
Alexandru Matei

Alexandru Matei

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 492 din data de 14 iunie 2018 a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 47/2018 privind stabilirea unor măsuri de urgentare a absorbției fondurilor europene.

Prezenta OUG stabilește cadrul instituțional pentru participarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice la pregătirea și implementarea unor proiecte, în parteneriat, ce au ca obiect dotarea unităților administrativ-teritoriale cu mijloace de transport, respectiv tramvaie, troleibuze, autobuze electrice, inclusiv puncte de reîncărcare și alte echipamente, utilizate pentru prestarea serviciului de transport public local, precum și autobuze școlare de tip Euro 6, utilizate pentru transportul elevilor din învățământul preuniversitar de stat.

Pentru pregătirea și implementarea proiectelor de finanțare, autoritățile administrației publice locale ale unităților administrativ-teritoriale partenere au următoarele obligații:
– să asigure infrastructura necesară pentru punerea în funcțiune a mijloacelor de transport, până la data recepționării acestora;
– să asigure utilizarea mijloacelor de transport și a echipamentelor preluate în baza parteneriatului conform destinației stabilite și pe toată perioada de valabilitate a contractelor de finanțare;
– să respecte obligațiile stabilite prin acordul de parteneriat încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și unitățile administrativ-teritoriale.

Avocat Alexandru Matei
Associate SĂVESCU & ASOCIAŢII

 
Secţiuni: Achiziții publice, Content, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD