Secţiuni » Arii de practică » Business » Infrastructură
Infrastructură
Profesionişti

MDRAP. 9 obiective vizând infrastructura dejustiție, implementate de Compania Națională de Investiții
18.06.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Infrastructură
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 15 iunie 2018, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a informat că 248 de investiții, în valoare de peste 312 milioane de euro, care urmează a fi predate beneficiarilor, etapizat, până în anul 2020, în corelare cu durata de execuție, potrivit unui comunicat.

Implementarea investițiilor este în sarcina Companiei Naționale de Investiții, instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, coordonat de CNI, se realizează obiective de investiții cuprinse în zece subprograme, care vizează construirea, reabilitarea sau modernizarea de: săli de sport, bazine de înot, complexuri sportive, patinoare artificiale, așezăminte culturale, instituții de învățământ superior de stat, săli de cinematograf, lucrări în primă urgență, unități sanitare în mediul urban, blocuri în zone defavorizate.

În cadrul aceluiași program se realizează și alte tipuri de obiective de investiții, aprobate individual prin ordin al Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, dar și obiective cuprinse în Memorandumul privind infrastructura justiției (reabilitări, consolidări, modernizări de sedii de tribunale, curți de apel sau parchete).

Cele 248 de investiții aflate în implementare sunt sunt:
– 57 de săli de sport
– 9 bazine de înot
– 4 complexuri sportive
– 129 de aşezăminte culturale
– 3 instituţii de învăţământ superior de stat
– o sală de cinematograf
– 5 unități sanitare în mediul urban
– 15 lucrări în primă urgență (obiective privind reabilitarea de sectoare de drum afectate de inundații sau reabilitări și consolidări de clădiri)
– 9 obiective care vizează infrastructura de justiţie
– un bloc într-o zonă defavorizată din Baia Mare
– 15 alte tipuri de obiective.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti