TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Convenția pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea automată a datelor cu caracter personal a fost modernizată

19.06.2018 | Andreea COMAN
Andreea Coman

Andreea Coman

Marți, 19 iunie 2018, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a anunțat că în luna mai 2018, Consiliul Europei a adoptat Protocolul modificat care actualizează Convenția pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea automată a datelor cu caracter personal, cunoscută sub numele de „Convenția 108”, potrivit unui comunicat.

Modernizarea Conveției 108 are loc după o perioadă de activitate intensă și negocieri, fiind abordate provocările la adresa vieții private rezultate din utilizarea noilor tehnologii de informare și comunicare și, în același timp, consolidând mecanismul Convenției 108 pentru a asigura implementarea eficientă a acesteia.

Convenția modernizată a fost adoptată de Comitetul Miniștrilor al Consiliului Europei cu ocazia celei de-a 128-a sesiuni din luna mai 2018.

:: Convenția modernizată (EN)

Avocat Andreea Coman
Senior Associate SĂVESCU & ASOCIAŢII


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.