Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

CSM. Selecție pentru ocuparea funcției de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a ICCJ. UPDATE: Candidații. Susținerea interviului. Discutarea candidaturilor, amânată. Corina-Alina Corbu, propusă. Decretul de numire în funcție
25.07.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

25 iulie 2018: Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat decretul de numire a judecătorului Corina-Alina Corbu în funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pe o perioadă de 3 ani, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

***

12 iulie 2018: Miercuri, 11 iulie 2018, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de numire în funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a judecătorului Corina-Alina Corbu, pe o perioadă de 3 ani. (6 voturi DA, 4 voturi NU, 1 vot Nul)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

4 iulie 2018: Marți, 3 iulie 2018, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea discutării candidaturilor depuse pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. (9 voturi admitere, 1 vot respingere)

:: Ordinea de zi soluționată

***

2 iulie 2018: Vineri, 29 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că interviul pentru ocuparea funcției de președinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție va avea loc marți, 3 iulie 2018, potrivit unui anunț.

***

19 iunie 2018: Luni, 18 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat judecătorii care vor candida pentru funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie: Corina-Alina Corbu şi Eugenia Marin.

:: Candidaturi
:: Proiect de candidatură Corina-Alina Corbu
:: Proiect de candidatură Eugenia Marin

***

24 mai 2018: Miercuri, 23 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat declanșarea procedurii pentru ocuparea funcției de președinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Persoanele interesate pot depune candidaturi până la data de 12 iulie 2018.

:: Anunțul

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.