Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM. Selecție pentru ocuparea funcției de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a ICCJ. UPDATE: Candidații. Susținerea interviului. Discutarea candidaturilor, amânată. Corina-Alina Corbu, propusă. Decretul de numire în funcție
25.07.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

25 iulie 2018: Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat decretul de numire a judecătorului Corina-Alina Corbu în funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pe o perioadă de 3 ani, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

***

12 iulie 2018: Miercuri, 11 iulie 2018, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de numire în funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a judecătorului Corina-Alina Corbu, pe o perioadă de 3 ani. (6 voturi DA, 4 voturi NU, 1 vot Nul)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 1)

***

4 iulie 2018: Marți, 3 iulie 2018, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât amânarea discutării candidaturilor depuse pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. (9 voturi admitere, 1 vot respingere)

:: Ordinea de zi soluționată

***

2 iulie 2018: Vineri, 29 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că interviul pentru ocuparea funcției de președinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție va avea loc marți, 3 iulie 2018, potrivit unui anunț.

***

19 iunie 2018: Luni, 18 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat judecătorii care vor candida pentru funcţia de preşedinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie: Corina-Alina Corbu şi Eugenia Marin.

:: Candidaturi
:: Proiect de candidatură Corina-Alina Corbu
:: Proiect de candidatură Eugenia Marin

***

24 mai 2018: Miercuri, 23 mai 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat declanșarea procedurii pentru ocuparea funcției de președinte al Secţiei de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Persoanele interesate pot depune candidaturi până la data de 12 iulie 2018.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti