Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Transmiterea unui imobil din administrarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în domeniul public al orașului Bechet I Proiect


20 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Marţi, 19 iunie 2018, Ministerul Justiţiei a lansat în dezbatere publică proiectul de HG privind actualizarea valorii de inventar a unui imobil și transmiterea acestuia din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj în domeniul public al orașului Bechet, județul Dolj.

Tribunalul Dolj are în administrare un imobil situat în orașul Bechet, str. Nicolae Titulescu, nr. 29, judeţul Dolj, cu destinația de sediu al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bechet. Ca urmare a desființării Parchetul de pe lângă Judecătoria Bechet, situat în orașul Bechet, se propune trecerea sediului în domeniul public al orașului Bechet, județul Dolj.

:: Proiectul
::  Nota de fundamentare
:: Anexa 1
:: Anexa 2

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii