Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decret de decorare – 20 iunie 2018

21.06.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 2o iunie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat decretul de decorare al lui Dorian-Alexandru Branea, director al Institutului Cultural Român din Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

În semn de apreciere pentru contribuția deosebită la promovarea culturii și artei românești, transformând diplomația culturală într-un veritabil instrument al dezvoltării relațiilor diplomatice cu partenerii britanici și internaționali, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, categoria F „Promovarea culturii”lui Dorian-Alexandru Branea, director al Institutului Cultural Român din Londra, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Afacerilor Externe, domnul Teodor-Viorel Meleșcanu.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership