« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Cristian Winzer a participat la conferința „Guvernanța economică: între București și Bruxelles. Ce este de făcut?“
21.06.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Miercuri, 20 iunie 2018, Cristian Winzer, secretarul de stat pentru relații interinstituționale și juridice, a participat la conferința „Guvernanța economică: între București și Bruxelles. Ce este de făcut?“, organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România, în cadrul căreia au fost prezentate și discutate Recomandările specifice de țară 2018 pentru România adresate de către executivul UE, în contextul Semestrului European, potrivit unui comunicat al MAE.

Cristian Winzer: “În legătură cu Recomandările specifice de țară, considerăm că abordarea actuală trebuie continuată, în sensul că recomandările trebuie să fie concrete și să vizeze domenii specifice de politică, în acord cu prioritățile Analizei Anuale a Creșterii, pentru 2018 acestea fiind investițiile, reformele structurale și consolidarea fiscală. Chiar în condițiile în care accentul este pus asupra evidențierii provocărilor cu care se confruntă un stat membru, Comisia confirmă progresele înregistrate de România, cu referire la sectorul financiar, poziția investițională netă, îmbunătățirea condițiilor pe piața muncii, combaterea muncii nedeclarate sau starea de sănătate a populației. Remarcăm faptul că, potrivit evaluării multianuale a implementării RST, realizată de Comisie, România a făcut cel puțin unele progrese în privința a 68% din toate RST-urile primite, începând cu anul 2013.”

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD