Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Timiș. Programul de lucru cu publicul în perioada vacanței judecătorești
21.06.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 21 iunie 2018, Tribunalul Timiş a anunţat că, în perioada 2 iulie – 7 septembrie 2018, pe perioada vacanţei judecătoreşti, programul de lucru cu publicul al compartimentelor instanţei va fi următorul, potrivit unui comunicat semnat de judecător Adriana Stoicescu, președintele Tribunalului Timiș:
– Registratura: de luni până joi între orele: 9.00-11.00
– Arhiva: de luni până joi între orele: 9.00-11.00
– Arhiva de sindic: de luni până joi între orele: 9.00-11.00
– Biroul de informare şi relaţii publice: de luni până joi între orele: 9.00-11.00
– Biroul de aplicare a apostilei de la Haga: marţi între orele: 9.00-11.00 (preluare cereri), marţi la ora 12.00 (eliberarea actelor apostilate).

Conform prevederilor art. 113 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, pe perioada vacanţei judecătoreşti se vor forma complete separate pentru a se asigura soluţionarea cauzelor urgente sau a celor care impun celeritate.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.