Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Comisia Europeană. Campania #EUandME. UPDATE: Concurs #EUandME – Untold 2018

31.07.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 31 iulie 2018: Reprezentanța Comisiei Europene în România a informat că se va organiza concursul #EUandME la festivalul Untold.

Mai multe detalii despre inițiativa #EUandME și condițiile participării la concurs se regăsesc în zona „Daydreaming”, care va fi amenajată în Parcul Central din Cluj-Napoca, în intervalul 14:00-20:00.

Premiul, în valoare de până la 1.000 de euro, constă într-o minivacanță, care va putea avea loc, la alegere, în două capitale europene.

:: Regulamentul

***

Sâmbătă, 23 iunie 2018: Reprezentanța Comisiei Europene în România a lansat campania #EuandME, în cadrul Festivalului Pelicam, din Tulcea, potrivit ec.europa.eu.

Campania #EUandME se adresează cu precădere tinerilor, și se derulează în cele 28 de state membre pe o perioadă de 18 luni. Ea include producția și difuzarea, în special pe rețelele sociale, a unor filme de scurt-metraj realizate de cineaști cunoscuți la nivel european, organizarea unui concurs pentru tineri regizori, precum și evenimente organizate în toate statele membre.

Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei în România: „Tema centrală a filmelor este dialogul, între oameni cu opțiuni si viziuni diferite despre viață, care descoperă că îi unește acel liant universal care topește toate diferențele: dragostea.”

Totodată, UE va da tinerilor șansa de a-și realiza propriile filme prin intermediul unui concurs dedicat regizorilor tineri, iar câștigătorii vor primi un grant în valoare de 7.500 euro pentru realizarea filmului.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.