Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Dolj a sesizat Președintele României ref. aspecte de neconstituționalitate ale proiectului de Lege privind Registrul Național de Publicitate Mobiliară


25 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 22 iunie 2018, Baroul Dolj a publicat sesizarea pe care Consiliul Baroului Dolj a hotărât, în cadrul ședinței din data de 14 iunie 2018, să o adreseze Președintele României cu privire la existența unor motive de neconstituționalitate ale art. 35 alin. (9) din proiectul de Lege privind Registrul National de Publicitate Mobiliară și pentru abrogarea Ordonanței Guvernului nr. 89/2000 privind unele măsuri pentru autorizarea operatorilor și efectuarea înscrierilor în Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare (PL-x nr. 493 /2017), proiect transmis spre promulgare după adoptarea sa în Parlament.

:: Sesizarea

Notă: La aceeași dată, 22 iunie 2018, Klaus Iohannis, Președintele României, a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind Registrul Național de Publicitate Mobiliară și pentru abrogarea Ordonanței Guvernului nr. 89/2000 privind unele măsuri pentru autorizarea operatorilor și efectuarea înscrierilor în Arhiva Electronică de Garanții Reale Mobiliare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică