« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Infrastructură
Profesionişti
 

Participarea secretarului Comisiei pentru transport și energie din Senatul României la reuniunea „Investiția UE în rețelele sale de transport după 2020”
25.06.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 20 iunie 2018, Vasilică Toma, secretar al Comisiei pentru transport și energie din Senatul României, a participat la reuniunea interparlamentară pe tema „Investiția UE în rețelele sale de transport după 2020”, eveniment desfășurat la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat vineri, 22 iunie 2018.

Reuniunea, organizată de către Comisia pentru transport și turism din Parlamentul European, a avut ca scop aducerea împreună a deputaților europeni cu membrii parlamentelor naționale pentru a dezbate experiențele și cele mai bune practici privind punerea în aplicare a proiectelor TEN-T, acordând o atenție deosebită legăturilor transfrontaliere, care includ o valoare adăugată europeană, precum și perspectivele pentru perioada post-2020 în domeniul investițiilor în infrastructura de transport.

În cadrul evenimentului, oficialul român a subliniat discrepanțele dezvoltării infrastructurii între vestul și estul UE  și a ridicat chestiunea implicării Băncii Europene de Investiții într-un proiect prin parteneriat public-privat de realizare a autostrăzii A8, Ungheni-Iași-Târgu Mureș, care face parte din rețeaua TEN-T CORE.

 
Secţiuni: Infrastructură, Internațional, Transporturi | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD