Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua porților deschise la CSM – 29 iunie 2018

27.06.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 26 iunie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că va organiza vineri, 29 iunie 2018, între orele 10:00-13:00, la sediul din Bucureşti, Calea Plevnei nr. 141B, Sector 6, o manifestare de tipul „Porţi Deschise” prilejuită de aniversarea „Zilei Justiţiei”, potrivit unui comunicat.

Evenimentul este dedicat cetăţenilor, studenţilor, auditorilor de justiţie, cursanţilor Şcolii Naţionale de Grefieri, Institutului Naţional pentru Pregătirea Avocaţilor, persoanelor care îşi desfăşoară activitatea în domeniul justiţiei și reprezentanţilor mass media, iar scopul activităţilor desfăşurate este de a aduce justiţia în atenţia acestora şi de a reaminti că este un serviciu pentru cetăţeni.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week