Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Ziua porților deschise la SNPAP Tîrgu-Ocna


27 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Miercuri, 27 iunie 2018, la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, copiii salariaților au explorat lumea părinților lor prin intermediul poveștilor și al incursiunii în universul educației profesionale, potrivit unui comunicat.

Începând cu ora 8:30, micii și marii vizitatori au fost împărțiți în două grupe, în funcție de vârstă, și au pornit cu toții într-o frumoasă și interesantă vizită în Școală.

Apoi, grupa celor peste zece ani au participat la exerciții de cunoaștere a armamentului și a mijloacelor de imobilizare, având posibilitatea să învețe în Simulatorul de specialitate modalitatea de utilizare a acestora. Cu această ocazie, copiilor le-au fost prezentate mijloacele de imobilizare și au dobândit cunoștințe ”temeinice” despre armamentul din dotarea unităților de penitenciar, având totodată posibilitatea să-l și mânuiască sub îndrumarea coordonatorilor .

Grupa copiilor sub zece ani, cu ajutorul păpușilor și a marionetelor, s-au identificat cu personaje precum Dragonul, Castorul, Purcelușul, Omiduța, Caracatița, Cocoșul, Elefantul, Broscuța, în cadrul unui program plin de jocuri dinamice, interactive, cu multă veselie, mișcare și interacțiune sub îndrumarea doamnei ofițer psiholog Carmen Preda.

Parașuta colorată a făcut deliciul copiilor mici, demonstrându-le încă o dată că știu să identifice culorile, că abilitățile motrice sunt bine dezvoltate și puse în valoare prin neastâmpăr permanent. Nu a lipsit nici clasicul șotron desenat de copii pe platoul școlii, care însă nu a mai apucat să fie jucat din cauza ploii ce a șters toate desenele, nu înainte de a fi totuși admirate de către părinți și invitați.

Entuziasmați de experiența trăită în universul școlii noastre, toți copii, mari și mici, au beneficiat și de un antrenament ”intens” de autoapărare și intervenție profesională în sala de sport, după care au savurat masa de prânz, acompaniată de un dulce delicios oferit de către Școală.

Ziua s-a încheiat cu poze, îmbrățișări și dorința fermă a copiilor de a reveni cât mai curând.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică