Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM, beneficiar al proiectului Justiția 2020: profesionalism și integritate
29.06.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 28 iunie 2018, Institutul Național al Magistraturii a anunțat demararea proiectului ”Justiția 2020: profesionalism și integritate”, cod SIPOCA 453/MySMIS2014+ 118978, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Componenta 1 IP9/2017 – Calitate, transparență, etică și integritate la nivelul sistemului judiciar, Axa prioritară 2 – Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente, Obiectivul Specific 2.3: Asigurarea unei transparențe si integrități sporite la nivelul sistemului judiciar în vederea îmbunătățirii accesului si a calității serviciilor furnizate la nivelul acestuia, potrivit unui comunicat.

Obiectiv general: îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesionale ale membrilor sistemului judiciar vizați de proiect (judecători, procurori, magistrați-asistenți și personal din cadrul instituțiilor sistemului judiciar asimilat judecătorilor și procurorilor), necesare desfășurării activității în cadrul instanțelor și parchetelor.

Proiectul își propune organizarea unui număr de 434 acțiuni de formare, în special în ceea ce privește schimbările aduse de aplicarea noilor coduri și care să contribuie la eforturile instituțiilor sistemului judiciar privind unificarea practicii judiciare.

Perioadă de implementare: 24 de luni, cu începere din data de 6 iunie 2018.

Buget: 14.506.361,92 lei, din care valoare eligibilă nerambursabilă din FSE 10.919.952,98 lei și cofinanțare eligibilă a Beneficiarului 2.082.488,94 lei.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.