Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Viorel Badea, raportor pe tema impactului migrației muncii asupra copiilor rămași în țările lor de origine


29 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Flux informații

Joi, 28 iunie 2018, Senatul României a informat că Viorel Badea, membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, a fost desemnat, cu ocazia celei de-a treia părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 25-29 iunie 2018), raportor din partea Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a APCE pe tema impactului migrației muncii asupra copiilor rămași în țările lor de origine, potrivit unui comunicat.

Moțiunea pentru rezoluție pe această temă, care va sta la baza elaborării proiectului de raport, este inițiativa Parlamentului României, în contextul în care se impune un răspuns prompt din partea decidenților politici din statele membre ale Consiliului Europei cu privire la situația îngrijorătoare în care se află acești minori, în special în statele din estul Europei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică