Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Informare ref. stadiul implementării soluției privind plata cu cardul a contribuțiilor profesionale
02.07.2018 | JURIDICE.ro


Vineri, 29 iunie 2018, avocat Flavia Ioana Maier, Decanul Baroului Cluj, a publicat o informare cu privire la stadiul implementării soluției privind plata cu cardul a contribuțiilor la bugetul Baroului Cluj și al Filialei Cluj a Casei de Asigurari a Avocaților, potrivit unui comunicat.

Astfel, în ședința din 12 iunie 2018, Consiliul Baroului Cluj, în soluționarea ordinii de zi, a continuat analiza implementării soluției privind plata cu cardul a contribuțiilor la bugetul Baroului Cluj și al Filialei CAA Cluj.

Până la acest moment, au fost identificate trei oferte bancare privind costul de implementare al acestei plăți, oferte care au fost transmise spre analiză Consiliului de Administrație al Filialei CAA Cluj, având în vedere că plata contribuțiilor se face la casieria Baroului Cluj pentru ambele entități (barou și filială). Tot cu această ocazie, s-a solicitat filialei CAA Cluj o poziție cu privire la implementarea acestui sistem.

Prin răspunsul din 18 iunie 2018, Filiala CAA Cluj a arătat că s-a decis amânarea adoptării unei poziții până la instalarea noului sistem informatic de gestiune internă și pentru analiza mai atentă a opțiunilor sub aspectul beneficiilor și a costurilor implicate. De asemenea, s-a arătat că decizia Filialei CAA Cluj în această privință va fi corelată cu cea a Baroului Cluj în vederea asigurării caracterului unitar.

Urmează ca Baroul Cluj, prin Consiliu, să urmărească momentul implementării sistemului informatic de gestiune internă și să reia în discuție implementarea aceastei soluții de plată, urmând să revenim cu o informare la momentul la care se va lua o decizie într-un sens sau altul.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate