Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC





Baroul Cluj. Informare ref. stadiul implementării soluției privind plata cu cardul a contribuțiilor profesionale
02.07.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 29 iunie 2018, avocat Flavia Ioana Maier, Decanul Baroului Cluj, a publicat o informare cu privire la stadiul implementării soluției privind plata cu cardul a contribuțiilor la bugetul Baroului Cluj și al Filialei Cluj a Casei de Asigurari a Avocaților, potrivit unui comunicat.

Astfel, în ședința din 12 iunie 2018, Consiliul Baroului Cluj, în soluționarea ordinii de zi, a continuat analiza implementării soluției privind plata cu cardul a contribuțiilor la bugetul Baroului Cluj și al Filialei CAA Cluj.

Până la acest moment, au fost identificate trei oferte bancare privind costul de implementare al acestei plăți, oferte care au fost transmise spre analiză Consiliului de Administrație al Filialei CAA Cluj, având în vedere că plata contribuțiilor se face la casieria Baroului Cluj pentru ambele entități (barou și filială). Tot cu această ocazie, s-a solicitat filialei CAA Cluj o poziție cu privire la implementarea acestui sistem.

Prin răspunsul din 18 iunie 2018, Filiala CAA Cluj a arătat că s-a decis amânarea adoptării unei poziții până la instalarea noului sistem informatic de gestiune internă și pentru analiza mai atentă a opțiunilor sub aspectul beneficiilor și a costurilor implicate. De asemenea, s-a arătat că decizia Filialei CAA Cluj în această privință va fi corelată cu cea a Baroului Cluj în vederea asigurării caracterului unitar.

Urmează ca Baroul Cluj, prin Consiliu, să urmărească momentul implementării sistemului informatic de gestiune internă și să reia în discuție implementarea aceastei soluții de plată, urmând să revenim cu o informare la momentul la care se va lua o decizie într-un sens sau altul.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.