Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Concurs pentru promovare în funcţii de conducere a grefierilor la ICCJ – mai-iunie 2018. UPDATE: Candidatul. Proba scrisă. Rezultatele probei scrise. Susținerea proiectului. Rezultatele concursului
02.06.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

2 iulie 2018: Vineri, 29 iunie 2018, Înalta Curtea de Casație și Justiție a publicat rezultatele susținerii proiectului și rezultatele concursului.

În urma parcurgerii tuturor etapelor de concurs, candidatul Ioana Gheorghe a fost declarat admis.

:: Rezultatele susținerii proiectului
:: Rezultatele concursului

***

28 iunie 2018: Înalta Curtea de Casație și Justiție a publicat un anunț cu privire la prezentarea proiectului, la data de 29 iunie 2018.

:: Anunțul

***

26 iunie 2018: Luni, 25 iunie 2018 Înalta Curtea de Casație și Justiție a publicat rezultatele probei scrise.

:: Rezultatele

***

15 iunie 2018: Înalta Curtea de Casație și Justiție a publicat un anunț cu privire la desfășurarea probei scrise, la data de 18 iunie 2018.

:: Anunțul

***

7 iunie 2018: Miercuri, 6 iunie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat că Ioana Gheorghe, singurul candidat înscris, a fost declarat admis în vederea participării la concurs după evaluarea dosarului de înscriere, potrivit unui comunicat.

***

17 mai 2018: Miercuri, 16 mai 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție a informat că organizează, în perioada 16 mai 2018 – 29 iunie 2018, concurs pentru promovare în funcţii de conducere a grefierilor la ICCJ, potrivit unui anunț.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 8 iunie 2018 inclusiv.

:: Regulamentul
:: Tematica și bibliografia

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti