Secţiuni » Articole » Opinii
Opinii
Condiţii de publicare

România: Ziua Justiției Române organizată de către CSM sub auspiciile lipsei de interes al media, cetățenilor și chiar al magistraților


3 iulie 2018 | Robert WILLIAMS

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Robert Williams

Robert Williams

Vineri, 29 iunie 2018 (10:00), Consiliul Superior al Magistraturii a deschis portile pentru a fi vizitat de catre cetateni, Societatea Civila si oricine isi doreste sa vada cum isi desfasoara activitatea Garantul Independentei Justitiei.

In afara unui grup de la INM si Scoala de Grefieri absolut nimeni din partea Mass Media romaneasca, magistrati ori Legislativ, Executiv, Presedentie ori simpli cetateni… nu au fost prezenti.

In ultimii ani odata cu alegerea noilor membri ai CSM, Ziua Justitiei este un prilej de tristete, de izolare si mai mult reticienta presedintelui CSM doamna judecator Simona Marcu fata de insistentele Agentiei Britanice de Stiri News247WorldPress in acordarea unui interviu sau a unei poze de grup cu vizitatorii intaresc convingerea ca nu aceasta este calea catre deschiderea fata de cetateni si cei practic care au fost invitati.


Foto: Purtatorul de Cuvant al CSM, News247WorldPress, Directia Relatii Externe CSM

Ghizi au fost doamnele Tint si Chis, membri alesi ai CSM din partea Curtilor de Apel… restul membrilor nefiind prezenti pentru a intampina vizitatorii ori a fi in milocul acestora.

Robert Williams
Redactor șef News247WorldPress

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii