Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Întrevedere Titus Corlățean – oficiali din mai multe Directorate generale ale Comisiei Europene
02.07.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 29 iunie 2018, Titus Corlățean, președintele Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru coordonarea activităţilor parlamentare necesare pregătirii Președinției Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, a primit o delegație de oficiali din mai multe Directorate generale ale Comisiei Europene, aflată în vizită de studiu în România, potrivit unui comunicat al Senatului.

În cadrul discuțiilor, senatorul Titus Corlățean a prezentat abordarea generală a Parlamentului în ceea ce privește exercitarea de către România a mandatului de Președinție a Consiliului UE, principalele repere tematice care vor fi avute în vedere în formularea viitoarelor priorități, precum și calendarul principalelor evenimente ce vor fi organizate în cadrul dimensiunii parlamentare.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.