Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Arad. Examenul pentru dobândirea calității de avocat 2018. UPDATE: Candidații


10 august 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

10 august 2018: Joi, 9 august 2018, Baroul Arad a publicat deciziile de validare a cererilor de înscriere la examenul de admitere în profesie, sesiunea august 2018.

:: Decizie stagiari
:: Decizie definitivi

***

2 iulie 2018: Vineri, 29 iunie 2018, Baroul Arad a informat că înscrierile în vederea susținerii examenului de primire în profesia de avocat, sesiunea august 2018, pot fi depuse conform următorului program, potrivit unui comunicat:

– 9 iulie – 2 august 2018: orele 8:00-12:00
– 3 august 2018: orele 8:00-16:00.

:: Documente necesare – stagiari
:: Documente necesare – definitivi

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii