Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Examenul pentru dobândirea calității de avocat 2018. UPDATE: Candidații
06.08.2018 | JURIDICE.ro


10 august 2018: Joi, 9 august 2018, Baroul Cluj a publicat rezultatele verificării îndeplinirii condiţiilor de primire la examenul de admitere în profesia de avocat.

:: Tabelul

***

4 iulie 2018: Marți, 3 iulie 2018, Baroul Cluj a informat că înscrierile la examenul pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar / definitiv, sesiunea august 2018, se vor desfășura în perioada 9 iulie – 3 august 3018, între orele 10:30-14:00, potrivit unui comunicat.

În vederea înscrierii, certificatul psihiatric va fi obținut de la instituțiile agreate de Baroul Cluj specificate în comunicat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate