Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Demisie judecători din funcții de conducere

05.07.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 3 iulie 2018, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:
– eliberarea judecătorului Doina-Maria Niculescu din funcţia de preşedinte al Secţiei civile a Judecătoriei Giurgiu, ca urmare a demisiei, începând cu data de 4 iulie 2018;
– eliberarea judecătorului cu grad profesional de tribunal Florin Cristian Veselin din funcţia de preşedinte al Judecătoriei Bălceşti, ca urmare a demisiei, începând cu data de 1 august 2018, şi continuarea activităţii acestuia la Tribunalul Dolj, în condiţiile art. 51 alin. 1 din Legea nr. 303/2004, începând cu aceeași dată.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate