« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Colaborare între Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice
04.07.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro) au încheiat marți, 3 iulie 2018, un acord de colaborare referitor la, în principal, iniţierea şi desfăşurarea unor proiecte ştiinţifice comune, organizarea de manifestări științifice și cooperarea în domeniul practicii de specialitate a studenților.

Potrivit acordului, semnat de către Decanul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timșoara, prof. univ. dr. Lucian Bercea, cadrele didactice beneficiază de facilități speciale în ce privește resursele de documentare puse la dispoziție de JURIDICE.ro și participarea la evenimente juridice.

 
Secţiuni: Anunțuri, JURIDICE.ro, Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD