JURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Colaborare între Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice

04.07.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro) au încheiat marți, 3 iulie 2018, un acord de colaborare referitor la, în principal, iniţierea şi desfăşurarea unor proiecte ştiinţifice comune, organizarea de manifestări științifice și cooperarea în domeniul practicii de specialitate a studenților.

Potrivit acordului, semnat de către Decanul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timșoara, prof. univ. dr. Lucian Bercea, cadrele didactice beneficiază de facilități speciale în ce privește resursele de documentare puse la dispoziție de JURIDICE.ro și participarea la evenimente juridice.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week