JURIDICE.ro
JURIDICE

Colaborare între Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice
04.07.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro) au încheiat marți, 3 iulie 2018, un acord de colaborare referitor la, în principal, iniţierea şi desfăşurarea unor proiecte ştiinţifice comune, organizarea de manifestări științifice și cooperarea în domeniul practicii de specialitate a studenților.

Potrivit acordului, semnat de către Decanul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timșoara, prof. univ. dr. Lucian Bercea, cadrele didactice beneficiază de facilități speciale în ce privește resursele de documentare puse la dispoziție de JURIDICE.ro și participarea la evenimente juridice.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.