JURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Colaborare între Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice
04.07.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara și Societatea de Științe Juridice (al cărei exponent media este JURIDICE.ro) au încheiat marți, 3 iulie 2018, un acord de colaborare referitor la, în principal, iniţierea şi desfăşurarea unor proiecte ştiinţifice comune, organizarea de manifestări științifice și cooperarea în domeniul practicii de specialitate a studenților.

Potrivit acordului, semnat de către Decanul Facultății de Drept a Universității de Vest din Timșoara, prof. univ. dr. Lucian Bercea, cadrele didactice beneficiază de facilități speciale în ce privește resursele de documentare puse la dispoziție de JURIDICE.ro și participarea la evenimente juridice.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate