Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Susținere publică teză de doctorat: Liviu Marian Pop / 11 iulie 2018. UPDATE: Acordarea titlului de doctor, amânată
12.07.2018 | Irina RÎMARU

Secţiuni: Content, Dreptul muncii, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

12 iulie 2018: Miercuri, 11 iulie 2018, Liviu Marian Pop, fostul ministru al Educaţiei, nu a primit titlul de doctor al Colegiului Naţional de Afaceri Interne (CNAI) de la Academia de Poliţie, potrivit digi24.ro.

Prof. univ. Adrian Iacob, rectorul Academiei de Poliţie: „Domnule doctorand, stimaţi invitaţi, distinşi membri ai prezidiului, permiteţi-mi să vă comunic decizia luată în unanimitate de către comisia pe care astăzi o prezidez. Dată fiind existenţa unor posibile suspiciuni de similitudine sau plagiat în teza de doctorat a doctorandului Pop Liviu Marian, suspendăm şedinţa de astăzi până în momentul în care domnul doctorand împreună cu domnul conducător de doctorat vor decide reparcurgerea paşilor obligatorii pentru susţinerea tezei de doctorat şi o rugăm, de asemenea, pe doamna Emilia Şercan, dacă are amabilitatea să ne pună la dispoziţie elementele care astăzi au concurat la luarea deciziei. Domnule doctorand, ne pare rău, dar cred că cel mai bine, atât pentru instituţia pe care o reprezint, dar şi pentru dumneavoastră, este ca nicio suspiciune să nu existe, să nu planeze asupra activităţii dumneavoastră şi asupra activităţii conducătorului de doctorat. Declar şedinţa publică închisă. Vă mulţumesc!

***

5 iulie 2018: Miercuri, 11 iulie 2018, ora 11:00, în sala CNAI a Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, doctorandul Liviu Marian Pop va susţine, în ședință publică, teza de doctorat cu titlul „Migrația forței de muncă. Implicații asupra securității naționale”, în vederea obţinerii titlului ştiinţific de doctor în domeniul ORDINE PUBLICĂ ŞI SIGURANŢĂ NAŢIONALĂ.

Conducător de doctorat este prof. univ. dr. Pișleag Țuțu.

Comisia pentru susţinerea tezei este următoarea:
Preşedinte: prof. univ. dr. Adrian Iacob.
Membri:
– prof. univ. dr. Pișleag Țuțu – conducător de doctorat;
– prof. univ. dr. George-Marius Țical – referent oficial;
– prof. univ. dr. Nicolae Istudor – referent oficial;
– prof. univ. dr. oan Crăciun – referent oficial.

Textul integral al tezei în format tipărit poate fi consultat la Biblioteca Academiei de Poliție.

:: Rezumatul tezei

Irina Rîmaru

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti