Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Concurs de admitere la INM – 10 iulie – 30 octombrie 2018. UPDATE: Tematica și bibliografia. Rectificare tematică. Prelucrarea datelor cu caracter personal. Candidații. Programul primei probe. Repartizarea în săli. Subiectele și baremul. Barem definitiv. Rezultatele primei probe. Motivări. Proba de raționament logic. Rezultate raționament logic. Procesul-verbal de soluționare a contestațiilor. Candidații admiși la proba raționamentului logic. Proba interviului. Rezultatele interviului. Rezultatele definitive. Verificarea bunei reputații. Examinarea medicală. Testarea psihologică. Rezultatele. Reexaminarea psihologică. Rezultatele
16.11.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

16 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a publicat lista cu rezultatele obținute la reexaminarea psihologică din data de 15 noiembrie 2018.

:: Rezultatele

***

13 noiembrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a anunțat că reexaminarea psihologică constă în reevaluarea testului scris, aplicarea unui nou test scris și susținerea unui interviu. Aplicarea testului scris va avea loc la data de 15 noiembrie 2018, începând cu ora 8:30, etaj 1, la  Consiliului Superior al Magistraturii, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141 B, sector 6, potrivit unui anunț.

Accesul în sală se va face pe baza unui act de identitate, începând cu ora 8:15.

Interviul se va susține la aceeași dată, după susținerea testului scris, la sediul Consilului Superior al Magistraturii.

***

12 noiembrie 2018: Luni, 12 noiembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidați la testarea psihologică la concursul de admitere la INM.

:: Rezultatele

***

1 noiembrie 2018: Miercuri, 31 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Programarea pentru examinarea medicală
:: Anunțul privind desfășurarea testării psihologice
:: Repartizarea candidaților la interviu psihologic
:: Repartizarea candidaților la testarea psihologică

***

30 octombrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele definitive ale concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii și un anunț privind depunerea documentelor necesare în vederea verificării bunei reputații a candidaților admiși.

:: Rezultatele definitive
:: Anunț ref. depunerea documentelor pentru verificarea bunei reputații

***

29 octombrie 2018: Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidați la proba interviului.

:: Rezultatele

***

11 octombrie 2018: Miercuri, 10 octombrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat următoarele documente privind proba interviului:

:: Anunțul privind desfășurarea interviului
:: Repartizarea în săli
:: Fișa de prezentare

***

4 octombrie 2018: Joi, 4 octombrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat lista candidaților admiși la proba de verificare a raționamentului logic.

:: Lista

***

3 octombrie 2018: Miercuri, 3 octombrie 2018, Institutul Național al magistraturii a publicat procesul verbal de soluționare a contestațiilor la punctaj pentru proba de verificare a raționamentului logic.

:: Procesul-verbal

***

29 septembrie 2018: Vineri, 28 septembrie 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat rezultatele obținute de candidați la testul grilă de verificare a raționamentului logic.

:: Rezultatele

De asemenea, Institutul Național al Magistraturii a anunțat că se poate contesta punctajul obținut de candidați la această probă eliminatorie, în termen de trei zile de la data publicării rezultatelor pe paginile de internet ale Consiliului Superior al Magistraturii și Institutului Național al Magistraturii, la numărul de fax 0214.076.267.

***

26 septembrie 2018: Marți, 25 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Procesul verbal ref. soluționarea contestațiilor la baremul probei de raționament logic
:: Barem definitiv P1
:: Barem definitiv P2

***

24 septembrie 2018: Duminică, 23 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Subiectele probei de raționament logic
:: Baremul probei de raționament logic
:: Anunț privind depunerea contestațiilor la barem
:: Model contestație barem

***

20 septembrie 2018: Miercuri, 19 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că toate contestațiile depuse la punctaj au fost respinse, potrivit procesului-verbal de soluționare a contestațiilor.

***

18 septembrie 2018: Luni, 17 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesele verbale de motivarea a soluțiilor privind contestațiile la barem.

:: Proces verbal motivare DC
:: Proces verbal motivare DP
:: Proces verbal motivare DPC
:: Proces verbal motivare DPP

***

14 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele probei scrise privind verificarea cunoștințelor juridice și un anunț privind depunerea contestațiilor la punctaj.

:: Rezultatele
:: Anunț contestații

***

12 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat baremul final de corectare și procesele verbale privind soluționarea contestațiilor la barem.

:: Barem definitiv
:: Proces verbal DC
:: Proces verbal DP
:: Proces verbal DPC
:: Proces verbal DPP

***

9 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul pentru concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, desfășurat la Bucureşti, în perioada 10 iulie – 30 octombrie 2018.

:: Subiecte – G1
:: Subiecte – G2
:: Subiecte – G3
:: Subiecte – G4

:: Barem – G1
:: Barem – G2
:: Barem – G3
:: Barem – G4

Totodată, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat, în privința contestaţiilor la baremul de evaluare şi notare, că acestea se întocmesc distinct pentru fiecare din disciplinele la care se contestă baremul (Drept civil/Drept procesual civil, respectiv Drept penal/Drept procesual penal) şi se transmit, semnate, la Institutul Naţional al Magistraturii, astfel:

prin e-mail, la adresele:
1. dcdpcinm@inm-lex.ro – pentru disciplinele Drept civil/Drept procesual civil
2. dpdppinm@inm-lex.ro – pentru disciplinele Drept penal/Drept procesual penal, primirea contestației urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail;

la număr de fax: 0214.076.258, în cazul imposibilității transmiterii prin e-mail, comunicarea contestației urmând a fi confirmată prin raportul de expediție emis de fax.

:: Model de contestație

***

7 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Tabelul final ref. verificarea condițiilor de participare la concurs
:: Repartizarea în săli

***

5 septembrie 2018: Marți, 4 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat programul de desfășurare a probei scrise tip grilă privind verificarea cunoștințelor juridice din data de 9 septembrie 2018.

:: Programul

***

27 august 2018: Vineri, 24 august 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelul privind îndeplinirea condițiilor legale de înscriere la concursul de admitere la INM.

:: Tabelul

***

10 august 2018: Joi, 9 august 2018, Consiliul Superior Magistraturii a informat că opțiunile de publicare și afișare prevăzute în cadrul concursului vor fi efectuate în conformitate cu starea acordului candidaților cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum se regăsește în baza de date a CSM, la momentul procesării informațiilor necesare publicării în etapa respectivă, potrivit unui anunț.

***

30 iulie 2018: Vineri, 27 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

:: Anunțul

***

25 iulie 2018: Marți, 24 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț privind rectificarea tematicii de concurs la disciplina Drept penal.

:: Anunțul

***

10 iulie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat următoarele documente:

:: Anunțul de concurs
:: Calendarul detaliat
:: Cererea de înscriere
:: Metodologia privind desfășurarea interviului
:: Metodologia privind desfășurarea testării psihologice
:: Regulamentul ref. admiterea la INM
:: Tematica și bibliografia

***

5 iulie 2018: Miercuri, 4 iulie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate, a hotărât organizarea concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 10 iulie – 30 octombrie 2018, conform calendarului de desfăşurare a concursului propus de INM.

Plenul CSM a aprobat:
– numărul de locuri de auditori de justiţie scose la concurs – 300 de locuri;
– taxa de înscriere la concurs, în cuantum de 550 lei, conform propunerii INM;
– tematica şi bibliografia de concurs propuse de INM;
– formularul tipizat al cererii de înscriere la concurs;
– metodologia privind organizarea şi desfăşurarea interviului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii;
– metodologia privind organizarea şi desfăşurarea testării psihologice;
– posibilitatea pentru absolvenţii facultăţilor de drept care susţin licenţa în perioada de înscriere sau ulterior perioadei stabilită pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere la INM, de a depune dosarele de înscriere în perioada stabilită pentru înscriere conform calendarului de concurs, cu obligaţia depunerii adeverinţei de licenţă până la data de 20 august 2018;
–  a aprobat componenţa comisiei de admitere a concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii 2018.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 8)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate