Studenţi la drept. Universitaria
BurseAdmitere în profesii juridiceGrile juridice
Dezbateri profesii juridiceCărţi pentru admitere în profesii juridice
Studenţi în Catalogul profesional JURIDICE.ro
 
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj şi Timiş. 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Concurs de admitere la INM – 10 iulie – 30 octombrie 2018. UPDATE: Tematica și bibliografia. Rectificare tematică. Prelucrarea datelor cu caracter personal. Candidații. Programul primei probe. Repartizarea în săli. Subiectele și baremul. Barem definitiv. Rezultatele primei probe. Motivări

20.09.2018 | JURIDICE.ro
Licitatie Arta Juridica

20 septembrie 2018: Miercuri, 19 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că toate contestațiile depuse la punctaj au fost respinse, potrivit procesului-verbal de soluționare a contestațiilor.

***

18 septembrie 2018: Luni, 17 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat procesele verbale de motivarea a soluțiilor privind contestațiile la barem.

:: Proces verbal motivare DC
:: Proces verbal motivare DP
:: Proces verbal motivare DPC
:: Proces verbal motivare DPP

***

14 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele probei scrise privind verificarea cunoștințelor juridice și un anunț privind depunerea contestațiilor la punctaj.

:: Rezultatele
:: Anunț contestații

***

12 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat baremul final de corectare și procesele verbale privind soluționarea contestațiilor la barem.

:: Barem definitiv
:: Proces verbal DC
:: Proces verbal DP
:: Proces verbal DPC
:: Proces verbal DPP

***

9 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat subiectele și baremul pentru concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, desfășurat la Bucureşti, în perioada 10 iulie – 30 octombrie 2018.

:: Subiecte – G1
:: Subiecte – G2
:: Subiecte – G3
:: Subiecte – G4

:: Barem – G1
:: Barem – G2
:: Barem – G3
:: Barem – G4

Totodată, Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat, în privința contestaţiilor la baremul de evaluare şi notare, că acestea se întocmesc distinct pentru fiecare din disciplinele la care se contestă baremul (Drept civil/Drept procesual civil, respectiv Drept penal/Drept procesual penal) şi se transmit, semnate, la Institutul Naţional al Magistraturii, astfel:

prin e-mail, la adresele:
1. dcdpcinm@inm-lex.ro – pentru disciplinele Drept civil/Drept procesual civil
2. dpdppinm@inm-lex.ro – pentru disciplinele Drept penal/Drept procesual penal, primirea contestației urmând a fi confirmată de către INM, prin e-mail;

la număr de fax: 0214.076.258, în cazul imposibilității transmiterii prin e-mail, comunicarea contestației urmând a fi confirmată prin raportul de expediție emis de fax.

:: Model de contestație

***

7 septembrie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat:

:: Tabelul final ref. verificarea condițiilor de participare la concurs
:: Repartizarea în săli

***

5 septembrie 2018: Marți, 4 septembrie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat programul de desfășurare a probei scrise tip grilă privind verificarea cunoștințelor juridice din data de 9 septembrie 2018.

:: Programul

***

27 august 2018: Vineri, 24 august 2018, Institutul Național al Magistraturii a publicat tabelul privind îndeplinirea condițiilor legale de înscriere la concursul de admitere la INM.

:: Tabelul

***

10 august 2018: Joi, 9 august 2018, Consiliul Superior Magistraturii a informat că opțiunile de publicare și afișare prevăzute în cadrul concursului vor fi efectuate în conformitate cu starea acordului candidaților cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum se regăsește în baza de date a CSM, la momentul procesării informațiilor necesare publicării în etapa respectivă, potrivit unui anunț.

***

30 iulie 2018: Vineri, 27 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

:: Anunțul

***

25 iulie 2018: Marți, 24 iulie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un anunț privind rectificarea tematicii de concurs la disciplina Drept penal.

:: Anunțul

***

10 iulie 2018: Consiliul Superior al Magistraturii a publicat următoarele documente:

:: Anunțul de concurs
:: Calendarul detaliat
:: Cererea de înscriere
:: Metodologia privind desfășurarea interviului
:: Metodologia privind desfășurarea testării psihologice
:: Regulamentul ref. admiterea la INM
:: Tematica și bibliografia

***

5 iulie 2018: Miercuri, 4 iulie 2018, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate, a hotărât organizarea concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 10 iulie – 30 octombrie 2018, conform calendarului de desfăşurare a concursului propus de INM.

Plenul CSM a aprobat:
– numărul de locuri de auditori de justiţie scose la concurs – 300 de locuri;
– taxa de înscriere la concurs, în cuantum de 550 lei, conform propunerii INM;
– tematica şi bibliografia de concurs propuse de INM;
– formularul tipizat al cererii de înscriere la concurs;
– metodologia privind organizarea şi desfăşurarea interviului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii;
– metodologia privind organizarea şi desfăşurarea testării psihologice;
– posibilitatea pentru absolvenţii facultăţilor de drept care susţin licenţa în perioada de înscriere sau ulterior perioadei stabilită pentru depunerea cererilor de înscriere la concursul de admitere la INM, de a depune dosarele de înscriere în perioada stabilită pentru înscriere conform calendarului de concurs, cu obligaţia depunerii adeverinţei de licenţă până la data de 20 august 2018;
–  a aprobat componenţa comisiei de admitere a concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii 2018.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 8)


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan